Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

😀 ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 254,893 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Delivery Hero acquires Foodpanda as Rocket Internet shuffles online takeout pack once again Desember 10, 2016
     Rocket Internet has shuffled the online takeout pack of cards once again. This time the publicly-listed German ‘startup factory’ and investor is selling foodpanda to its much larger rival Delivery Hero, of which it also holds a significant stake. Read More
    Steve O'Hear
  • Just In Time For the Holidays: The First Discount We've Seen On Your Favorite Travel Pillow Desember 10, 2016
    Cabeau Evolution Travel Pillow, $32 with code KIUKSYD8The Cabeau Evolution was your favorite travel pillow (by a long shot), and you can save 20% on yours today with promo code KIUKSYD8.Read more...
    Shep McAllister on Deals, shared by Shep McAllister to Gizmodo
  • This Simulation of a Monkey Speaking Is the Stuff of Nightmares Desember 9, 2016
    X-ray image of a macaque monkey. (Image: Asif Ghazanfar, Princeton Neuroscience Institute)New research shows that macaques have a vocal tract capable of emitting human-like speech, but they lack the brain circuitry to make words happen. That may be a good thing, because their simulated speech is creepy as hell.Read more...
    George Dvorsky
  • Add The First Six Star Wars Films To Your Digital Library For $69 Desember 9, 2016
    Star Wars: The Digital Six Film Collection, $69Want to get caught up on Star Wars before Rogue One arrives in theaters? Amazon’s marked the digital six-film bundle (sorry, The Force Awakens fans) down to $69 in HD, or about $16 less than usual.Read more...
    Shep McAllister on Deals, shared by Shep McAllister to Gizmodo
  • Where Is the Farthest Place You Can Be That's Away from Everyone Else? Desember 9, 2016
    My life now has a purpose. I’ve discovered what I have to do before I die. From now on, every decision I make will be motivated to do one thing and one thing only: to find my way to Point Nemo, a place in the Pacific Ocean that’s the loneliest place on Earth. Read more...
    Casey Chan on Sploid, shared by Adam Clark Estes to Gizmodo
  • Why Apple Can't Figure Out How to Make AirPods Work Desember 9, 2016
    Apple’s AirPods have been plagued by delays after they were announced alongside the iPhone 7 earlier this year, and now we might finally know exactly why. Read more...
    William Turton
  • A New Facebook Glitch Is Reposting People’s Random, Old Updates Desember 9, 2016
    Say hello to your old posts, idiots! Image: AP Photo/Eric RisbergFacebook users are reporting a bizarre bug that—like the video Year In Review or the persistent On This Day feature—dredges up digital memories. The only problem is that it’s doing so without their knowledge or permission.Read more...
    Bryan Menegus
  • Behold the Awesome Power of the Death Star in New Rogue One Footage Desember 9, 2016
    Okay so it’s not blowing up a planet yet, but it is very, very pretty.Read more...
    James Whitbrook on io9, shared by Adam Clark Estes to Gizmodo
  • You Can Now Play Piano on the MacBook Pro's Touch Bar Desember 9, 2016
    Since the MacBook Pro with Touch Bar was released, we’ve seen a handful of fun apps that take advantage of the new hardware feature. Now we have the most logical toy app for the Touch Bar: A piano.Read more...
    Christina Warren
  • Segment adds Google BigQuery to expand its customer data platform Desember 9, 2016
     Segment helps businesses manage all their data from services like Google Analytics, Mixpanel and Salesforce — and send that data to a variety of destinations, whether it’s an attribution product or a data warehouse. The company announced yesterday that it’s expanding its offerings by integrating with BigQuery, Google’s data warehousing service. This might s […]
    Anthony Ha
%d blogger menyukai ini: