Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

😀 ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 244,591 hits

Tweet weet me


  • Rizky Muhammad: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny
  • Rizky: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny
  • Rizky: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • No, Game of Thrones' Sexual Violence Isn't 'Nonsense' Agustus 27, 2016
    An executive from the UK distributor of Game of Thrones came out this week and said concerns about sexual violence against women on the show are “nonsense.” Excuse me while I roll my eyes to Moon Bay.Read more...
    Beth Elderkin on io9, shared by Adam Clark Estes to Gizmodo
  • Screwing Up This Incredible Skate Trick Would Be So Very Painful Agustus 27, 2016
    Dylan Jones came up with a hugely inventive skate trick where he’s able to get his board to 360 degrees horizontally around a rail. Enthusiasts online are likening the new trick to the bizarre stunts pulled off by skateboarding greats like Rodney Mullen and Gou Miyagi. Read more...
    Bryan Menegus on Sploid, shared by Bryan Menegus to Gizmodo
  • FBI Raids SAT Critic Over Leaked Test Questions Agustus 27, 2016
    The Federal Bureau of Investigation executed a search warrant on the home of Manuel Alfaro, former executive director of assessment design and development at the College Board, which develops the SAT, an aptitude test for college bound high schoolers, according to a report by Reuters.Read more...
    William Turton
  • New Analysis Confirms Why the Skagit River Bridge Collapsed Agustus 27, 2016
    In May 2013, a bridge spanning the Skagit River along Interstate 5 in Washington state catastrophically collapsed, after an oversized trailer clipped one of the bridge’s cross beams. A new analysis by engineers at the University of Illinois at Urbana Champaign confirms the many factors that contributed to the collapse, and offers recommendations for how to p […]
    Jennifer Ouellette
  • Why founders should care where their VCs get their money Agustus 27, 2016
     Fundraising for a startup is a notoriously stressful process. Much ink has been spilled dissecting every aspect of what works when pitching a venture capitalist, and there are countless “tips” out there that promise to help close deals. But for all the attention paid to VCs, little has been paid to limited partners — the money behind the money that makes th […]
    Elizabeth “Beezer” Clarkson
  • Clinton Campaign Embraces Strong Encryption, But Not For Us Agustus 27, 2016
    Hillary Clinton has yet to offer a definitive policy stance on strong end-to-end encryption, the mathematical algorithms that protect our data, instant messages, and web browsing. Instead of calling for a ban on government mandated encryption backdoors, something computer security experts have universally urged, she’s taken a backseat, supporting a hand wavi […]
    William Turton
  • ASMR YouTuber Reenacts the Death of Harambe Agustus 27, 2016
    Unlike the gorilla himself, the Harambe meme simply will not die.Read more...
    Bryan Menegus
  • What Breakfast Has to Say About Free Will Agustus 27, 2016
    You forgot to buy milk. Naturally, it’s all the big bang’s fault.Read more...
    Bryan Menegus on Sploid, shared by Bryan Menegus to Gizmodo
  • Simone Giertz's New Robot Is Her Shittiest Yet Agustus 27, 2016
    The queen of shitty robots is back, apparently, with a hankering for a peanut butter sandwich. Read more...
    Bryan Menegus
  • Director Says It Was Chris Pratt's Idea to Put Kurt Russell in Guardians 2 Agustus 27, 2016
    Given that Star-Lord spent the entire first Guardians of the Galaxy searching for his father, it seems appropriate that, for the sequel, he would pick his own daddy out of a line-up.Read more...
    Beth Elderkin on io9, shared by Alex Dickinson to Gizmodo
Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: