Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

😀 ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 247,933 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • The Mini-NES Makes Classic Games Look Better Than Virtual Console Oktober 1, 2016
    If you’re in the United States, you still can’t pre-order Nintendo’s upcoming Mini-NES, due to be released on November 11. But you can look at its emulation capabilities compared to the Wii U virtual console thanks to a new video by GameXplain.Read more...
    Ethan Gach on Kotaku, shared by Rhett Jones to Gizmodo
  • Bees Placed on Endangered Species List for the First Time in the US Oktober 1, 2016
    Bees are dying fast and that’s not good for people who like plants and food. Yesterday, the U.S. Fish and Wildlife Service determined that members of seven yellow-faced bees from the Hylaeus species require federal protection. If you’re in Hawaii where this brand of bee resides, you might want to think twice before swatting.Read more...
    Rhett Jones
  • Prepare For Way Too Many Jokers and Harley Quinns This Halloween Oktober 1, 2016
    A new survey shows about one in 10 of us will be running around in chest tattoos, hot pants, and Manic Panic hair dyes this Halloween. God help us all.Read more...
    Beth Elderkin on io9, shared by Rhett Jones to Gizmodo
  • This Gaming Robot Is a Moody Narcissist  Oktober 1, 2016
    Do not piss Deltu the delta robot off or it will stop playing games, ignore you, take a selfie and post it to Instagram. Cold.Read more...
    Rhett Jones on Sploid, shared by Rhett Jones to Gizmodo
  • The Walking Dead Creator Doesn't Want the Show to End the Same as His Comics Oktober 1, 2016
    The Walking Dead creator Robert Kirkman says the comic and show will end differently because he doesn’t want the show’s final scene to spoil his final panel.Read more...
    Beth Elderkin on io9, shared by Rhett Jones to Gizmodo
  • Don’t forget: You can email us tips at tipbox@gizmodo.com, send them directly to any of our writers, Oktober 1, 2016
    Don’t forget: You can email us tips at tipbox@gizmodo.com, send them directly to any of our writers, or use our anonymous SecureDrop system. You can sign up for the Gizmodo newsletter to get our best stories delivered to your Inbox. And don’t forget to follow us on Twitter, like us on Facebook, and check us out on Instagram.Read more...
    Katie Drummond
  • Saturday's Best Deals: $40 PlayStation Plus, Texture Membership, Anker Speaker Oktober 1, 2016
    Texture memberships, PlayStation Plus, and Anker’s water-resistant Bluetooth speaker lead off Saturday’s best deals.Read more...
    Shep McAllister on Deals, shared by Shep McAllister to Gizmodo
  • Honest Co. is reformulating its soaps after ingredients controversy September 30, 2016
     The consumer products startup founded by Jessica Alba, The Honest Co., on Friday told The Wall Street Journal that it plans to reformulate its dish soap, laundry detergent and other cleaners after an earlier controversy over their ingredients. The Honest Co. markets its products as gentler, healthier and more environmentally sustainable than those of mainst […]
    Lora Kolodny
  • The Internet Gave Me $240 to Listen to Meghan Trainor's Entire Discography September 30, 2016
    Monday night, while blogging about a group of record labels suing Youtube-to-mp3.org who listed “All About That Bass” by Meghan Trainor as an example of a frequently pirated song, I pondered whether a song worse than Trainor’s hit single exists. Jokingly, I then suggested the internet give me $200 to listen to her entire discography. Read more...
    Eve Peyser
  • Porn Plays on Electronic Billboard During Traffic Jam [NSFW] September 30, 2016
    Around 1pm today in Jakarta, commuters were treated to an impromptu porn screening. Sadly, police were able to cut power to the jumbotron billboard after approximately five minutes.Read more...
    Bryan Menegus
%d blogger menyukai ini: