Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

Iklan

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

ūüėÄ ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 280,031 hits

Tweet weet me


  • Ricardo: TVnya sekarang kebanyakan iklan. Tidak sampai 5 menit muncul iklan apps yang sudah terkenal. Buat apa? Sangat mengganggu sih terutama untuk nonton bal
  • artupmorse: Sy pakai lenovo, sdh 7 tahun... Bagus2 aja,gk pernah install ulang OS..dibikin kerja berat dan main game. Tips yg pny laptop rajin update/scan anti vi
  • ari johans: justru saya sudah pakai dua lptop lenovo seri g480 i5 dan b490 i3, yg g480 sudah 5 tahun kondisinya juga masih normal banget ga ada masalah, malahan s

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • May Mobility is a self-driving startup with a decade of experience Agustus 21, 2017
    ¬†May Mobility is a startup making its official debut at Y Combinator‚Äôs demo day on Monday, focused on offering autonomous driving technology that companies with commercial fleets will be able to use in the near-term, not a decade from now. But the startup, while young, actually has a decade of experience, thanks to a team that‚Äôs been working on autonomous te […]
    Darrell Etherington
  • In-memory database provider Redis Labs raises $44M Agustus 21, 2017
     Redis Labs, a database company that specializes in in-memory databases, said today it has raised $44 million in a funding round led by Goldman Sachs. Read More
    Matthew Lynley
  • GoodTime nabs $2M to match job applicants with interviewers to save time and build rapport Agustus 21, 2017
    ¬†Despite countless attempts and millions in venture capital, the calendar, one of the most ubiquitous work tools, has remained largely unchanged for as long as I can remember. Rather than overwrite the calendar in an effort to make it obsolete,¬†Ahryun Moon and Jasper Sone, co-founders of GoodTime, are putting the calendar front and center ‚ÄĒ embracing it as a […]
    John Mannes
  • Covetly gives collectors a better way to buy and sell the things they covet Agustus 21, 2017
    ¬†Collecting is at the heart of most human endeavors‚Ķ and it‚Äôs why the three founders of Covetly,¬†one of the companies graduating from Y Combinator‚Äôs latest accelerator batch, launched their business ‚ÄĒ to make collecting even easier. Read More
    Jonathan Shieber
  • Entocycle uses larvae to fuel a more sustainable food chain Agustus 21, 2017
    ¬†No matter how many tears are shed watching ‚ÄúOkja,‚ÄĚ people are still going to eat meat‚ÄĒand the raising of meat is hard on the planet. Even feeding livestock and fish has an ecological cost. Soybean farming can lead to soil erosion and farmed fish still contribute to overfishing if their food is caught from the ocean. Entocycle, which is currently participati […]
    Catherine Shu
  • ClassPass CEO Fritz Lanman will discuss making difficult decisions at Disrupt SF Agustus 21, 2017
    ¬†There are plenty of CEOs-turned-investors, but few investors get quite as involved in their portfolio companies as Fritz Lanman. Lucky for us, Lanman will be joining us TC Disrupt SF in September. We‚Äôll discuss the changes going down at ClassPass over the last year, including the price hike, the elimination of the unlimited tier and his appointment to CEO i […]
    Jordan Crook
  • Why design is too important to be left to designers Agustus 21, 2017
    ¬†Andr√©a Mallard is the former CMO of Omada Health. In this episode, she explains how design should be looked at as a connective tissue that extends throughout an entire company. A verb, not a department. Everyone is a designer, regardless of their position in the business. Andr√©a explains how even the decisions that seem completely unrelated to design can ha […]
    Jared Erondu,Bobby Ghoshal
  • Indian online lending platform Capital Float raises $45M Series C Agustus 21, 2017
     Capital Float, which claims to be the largest online lending platform in India, announced today that it has raised a $45 million Series C led by Ribbit Capital. Returning investors SAIF Partners, Sequoia India and Creation Investments also participated. Read More
    Catherine Shu
  • Online real estate agent eMoov picks up ¬£9M backing Agustus 21, 2017
     eMoov, one of a number of online real estate agents fighting it out in the U.K., has picked up £9 million in new backing. The round was led by consumer investment group JXC Ventures, with participation from existing investors Episode 1 VC, Maxfield Capital, Spire and Startive Ventures. Read More
    Steve O'Hear
  • N26 now has 500,000 customers for its bank of the future Agustus 21, 2017
    ¬†Fintech startup N26 is getting more and more customers. The company reported 300,000 customers back in March. It now has 500,000 customers across Europe. More importantly, growth seems to be accelerating as the startup announced that it was adding a thousand customers every day back in March. Now, around 1,500 customers sign up every day. ‚ÄúMore than 60 perc […]
    Romain Dillet
%d blogger menyukai ini: