Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 193,877 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Don't Get a 'Base Tan' Mei 25, 2015
    The myth of the ‘base tan’ needs to die. Like Bonnaroo and flip-flops, the concept of the base tan reappears every summer and gets enthusiastically endorsed by a subset of confused people with dubious hygiene standards. Read more...
    Kate Knibbs
  • 11 Species of Chameleon Masqueraded as One Mei 25, 2015
    Biologists just discovered 11 new species of chameleon hiding in plain sight—as chameleons tend to do. Read more...
    Kiona Smith-Strickland
  • A Whimpering Ending for the NSA's Illegal Dragnet Spying Program Mei 25, 2015
    The National Security Agency’s controversial bulk phone data collection program is winding down with a weird whimper following an especially bilious round of legislative squabbling. Read more...
    Kate Knibbs
  • Silicon Valley Takes a Dig at Digg, and the Myth of the Reborn Genius Mei 25, 2015
    Silicon Valley picked up the pace this week, with a quick, sharp episode about betrayal, failure, and the indignities of no longer being a billionaire. Read more...
    Kate Knibbs
  • The Sun's Magnetic Field Has Never Looked So Good Mei 25, 2015
    In photographs taken in the spectrum of visible light, the Sun’s magnetic field is invisible. But this image wasn’t taken in our familiar, visible wavelengths, which is why the Sun’s magnetic field is both apparent and beautiful. Read more...
    Kiona Smith-Strickland
  • Asus Zenbook UX305 Review: A Great Laptop for Just $700 Mei 25, 2015
    The new MacBook is way too thin . The Dell XPS 13 is the Windows laptop to beat . But say you’re looking for a slightly cheaper razor-thin machine? For just $700, the new Asus UX305 is a pretty damn good deal. Read more...
    Sean Hollister
  • It's Google Brillo, the New Operating System for Your Home Mei 25, 2015
    This week at Google I/O, we’re likely to learn more about Brillo, Google’s oddly-named new operating system for low-powered devices that are perfect for a smart home or internet of things setup.Read more...
    Annalee Newitz
  • The Eerie Boneyard Where Military Planes Go to Die Mei 25, 2015
    Where do planes go when they die? If they’re part of military history, they head to the 309th Aerospace Maintenance and Regeneration Group in Tucson, Arizona. It’s a storage and repair site for military aircraft, but it’s also a final resting place where you can find dilapidated Polish fighter jets and broken missile rails about to be destroyed. Read more... […]
    Kate Knibbs
  • Game of Thrones Just Burned Through Half A Dozen Plots In An Hour Mei 25, 2015
    Last night’s episode of Game of Thrones was brutal — and not just because it once again featured intense violence, much of it involving rape. It was also just insanely ruthless, in the sense of tearing through major plot points at a crazy pace. Spoilers ahead!Read more...
    Charlie Jane Anders on io9, shared by Charlie Jane Anders to Gizmodo
  • Some Blind People Trained Themselves to Use Echolocation  Mei 25, 2015
    Echolocation isn’t just for bats and dolphins—people can do it, too. Some blind people have learned to use echolocation to tell the size, density, and texture of objects around them, and researchers believe anyone can learn how. Read more...
    Kiona Smith-Strickland
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: