Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 169,331 hits

Tweet weet me


  • markos: aye pake ideapad U460...... udah dari taon 2010, masih awet tapi emg service center di cideng itu sucks...... bahkan biaya pengecekan aja dikenain
  • Nani: Keliatan banget yang paling menguntungkan itu XL ya, murah tp kecepatannya oke
  • Tonny: ah udah kapok pake speedy.. layanannya kurang bagus, komplain dibilang 3 hari akan ada petugas dateng, taunya gak dateng2.

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • This Electronic Stonehenge Once Divined the Secrets of Soviet Radio Oktober 21, 2014
    In the early days of electronic espionage, the US intelligence community didn't have the benefit of all-seeing spy satellites—it had to intercept and interpret high-frequency radio waves transmitted by the Soviet Union. To do so, the Americans relied on a network of mysterious structures whose real purpose was kept highly classified throughout the Cold […]
    Andrew Tarantola
  • Scientists create real Back to the Future hoverboard and it really works Oktober 21, 2014
    Holy crap, they did it! The engineers at Hendo just released this video showing a real world fully working Back to the Future style hoverboard. And it actually works! And they are Kickstarting it! Yes, I'm VERY EXCITED which is why I'm putting exclamation marks everywhere!Read more...
    Omar Kardoudi on Sploid, shared by Eric Limer to Gizmodo
  • How to Try Out Apple's New Photo Storage Service Now Oktober 21, 2014
    There's no end to the list of services wanting to store your photos—Flickr, Google+, Dropbox, Facebook—and Apple knows it needs to up its game. Enter iCloud Photo Library, available in beta form now on any device running iOS 8.1. It won't be available on the desktop until the OS X Photos app upgrade arrives early next year, but you can get started […]
    David Nield on Field Guide, shared by Eric Limer to Gizmodo
  • A "Smartwatch" For Kindergarteners Is the Only Smartwatch You Need Oktober 21, 2014
    Smartwatches: So much futuristicness promised, so little delivered. They're clunky . They're frustrating . They're just not quite there yet . But what if there was a smartwatch out there that was just plain fun to use? There is—it just happens to be built for four-to-nine-year-olds. Read more...
    Robert Sorokanich
  • The Slingshot Madman Proves the Nokia 3310 Is Nearly Indestructible Oktober 21, 2014
    Before the smartphone revolution left the company behind, Nokia was synonymous with cellphones, particularly handsets that could seemingly survive anything. The Nokia 3310 is still considered to be one of the most indestructible of its breed. And who's better-qualified to prove that than the mad scientist of slingshots himself?Read more...
    Andrew Liszewski
  • You Can Now Protect Your Google Accounts With a Physical Key Oktober 21, 2014
    Two-step authentication is super important . It's also super annoying . To try and ease the pain—and make logins even more secure—Google will now let you use a USB security key to verify yourself instead of having a code sent to your phone. Read more...
    Eric Limer
  • Scientists Produce Rounded Crystals That Could Lead To 3D-Printed Pills Oktober 21, 2014
    Taking inspiration from the microscopic rounded structures that creatures like starfish naturally grow to improve their limited vision, researchers at the University of Michigan have succeeded in artificially creating smooth facet-less crystals in the lab that have the potential to revolutionize everything from solar panels to LEDs.Read more...
    Andrew Liszewski
  • Morten Lund Looks Back At His Past Failures Oktober 21, 2014
     Serial entrepreneur and investor Morten Lund joined us on stage with Mike Butcher to look back at his past ventures. Most of them turned out to be failures. Lund is now even famous for declaring personal bankruptcy even though he was one of the first angel investors in Skype. “I lost everything, I had to give up my art collection and my cars,” Lund said. “I […]
    Romain Dillet
  • Welcome to Toyland Oktober 21, 2014
    We love toys around here. We love writing about them, playing with them, shooting each other in the face with them. But while we try to find any excuse we can to share them with you, there are some toys that just aren't quite tech enough to fit on Gizmodo. That's why we've created Toyland.Read more...
    Brian Barrett on Toyland, shared by Brian Barrett to Gizmodo
  • Save $40 on a Set of Crowd-Pleasing Audio-Technica ATH-M50x Headphones Oktober 21, 2014
    Odds are, you're already familiar with the Audio Technica's popular ATH-M50 headphones, but you might not know that they have an "x" variant that adds a much-desired detachable cable to the mix. This version almost never goes on sale, but you can save $40 today if you buy a pair from Adorama.Read more...
    Shep McAllister, Commerce Team on Deals, shared by Shep McAllister, Commerce Team to Gizmodo
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: