Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
« Mar   Jul »

Blog Stats

  • 221,728 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Got a kid who’s ready to colonize to Mars? November 28, 2015
    Got a kid who’s ready to colonize to Mars? NASA has recently released a set of Martian survival activities, suitable for grades K-12. From touring the Red Planet’s topography to building rovers and engineering artificial environments, it’s everything a future Martian explorer needs to get a head start.Read more...
    Maddie Stone
  • We Still Don't Know Why the Heck There Are So Many Blue Tarantulas November 28, 2015
    A very particular shade of blue hair has evolved independently on eight separate occasions and in at least three different ways in tarantulas, a new study finds. And scientists are having a hell of a time figuring out why.Read more...
    Maddie Stone
  • Key Person Insurance Is VCs’ Assurance November 28, 2015
     Founders soliciting venture funds quickly get comfortable revealing details about their operations, vision and finances. They may also need to be willing to step on a scale and get a blood draw. Investors try to ensure that the startups they’re funding are healthy, and, strange as it might seem, they like to know that critical founders are in good shape, to […]
    John Demeter
  • Check Out This Stunning Illustration Of The Millennium Falcon November 28, 2015
    She’s the fastest hunk of junk in the galaxy, and this illustration of the Millennium Falcon absolutely blows us away. Read more...
    Andrew Liptak on io9, shared by Maddie Stone to Gizmodo
  • A Graphene Microphone Could Pick Up Sounds Far Beyond the Limits of Human Hearing November 28, 2015
    Graphene, everybody’s favorite wonder material, has yet another trick up its sleeve. The ultra-strong, highly conductive carbon lattice is extraordinarily good at detecting faint and high frequency sound waves.Read more...
    Maddie Stone
  • How Fast Can We Transition to a Low-Carbon Energy System? November 28, 2015
    Starting later this month, the world’s nations will convene in traumatized Paris to hammer out commitments to slow down global climate change. Any long-term solution will require “decarbonizing” the world energy economy – that is, shifting to power sources that use little or no fossil fuel.Read more...
    Paul N Edwards
  • The Heartwarming Story Behind R2-KT, And How She Joined Star Wars Canon November 28, 2015
    There’s a little droid that’s appeared in Star Wars in the last couple of years, R2-KT. She’s an astromech with a special purpose: memorializing a little girl who passed away in 2005. Now, it looks like she’ll appear in bigger things. Read more...
    Andrew Liptak on io9, shared by Maddie Stone to Gizmodo
  • Simulation of a Leg Gushing Blood Is as Gross as You'd Expect November 28, 2015
    If you’ve watched any modern action movies, you’ve probably got a pretty good mental picture of what happens when a person hemorrhages blood. But this, my friends, is the first scientific visualization of the splatterfest. Squeamish viewers, look away.Read more...
    Maddie Stone
  • Amazing Wooden Transformers Change Instantly Into Small Chunks Of Tree November 28, 2015
    They’re robots. They’re vehicles. They’re kindling. I guess that makes Bamloff’s line of wooden transforming robots triple changers. Either way, WooBots are very cool. Read more...
    Mike Fahey on Kotaku, shared by Maddie Stone to Gizmodo
  • The Platform Paradox November 28, 2015
     I often hear VCs say that they don’t back products, they back platforms. I find that logic backwards and in many ways dangerous for founders. Platforms can provide a durable competitive advantage, and it’s easy to understand why startups would want to create one, but great platforms are nearly always born from companies first creating great products with na […]
    Eric Paley

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: