Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 162,532 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Every Ikea Catalog Cover Since 1951 Agustus 29, 2014
    It's that time of year: If you're one of the hundreds of millions people on Ikea's mailing list, you probably recently received a thick square of super-thin paper filled with (mostly rendered ) products. Ikea has been sending these babies out for more than six decades—and you can follow the evolution of popular design just by looking at them.R […]
    Kelsey Campbell-Dollaghan
  • An App Can Tell If Addicts Are Faking Withdrawal Tremors To Get a Fix Agustus 29, 2014
    If your body is used to consuming alcohol every day, and you suddenly stop cold turkey, you're going to experience withdrawal symptoms including tremors. They're treatable with benzodiazepine drugs, but often times those can be abused by addicts who fake tremors in order to get a prescription. Spotting those fake tremors isn't always easy, so […]
    Andrew Liszewski
  • These Sleek Bose Headphones are Only $80 Today Agustus 29, 2014
    Today's Amazon Gold Box deal is a pair of popular Bose OE2 headphones for $80, or $30 off their usual selling price. Read more...
    Shep McAllister, Commerce Team on Deals, shared by Shep McAllister, Commerce Team to Gizmodo
  • This Oculus Rift game on a real rollercoaster must be a crazy experience Agustus 29, 2014
    The people at VR Coaster had a great idea: Create a 3D ride synchronized to a real world rollercoaster, put someone on the seat with an Oculus Rift headset, and let them freak the hell out as they fly through a fantastic landscape full of dragons and lava giants. Apparently, people say it's an amazing experience.Read more...
    Jesus Diaz on Sploid, shared by Jesus Diaz to Gizmodo
  • You Can Now Record Xbox One Gameplay Clips With SmartGlass Agustus 29, 2014
    Fair play to Microsoft, which has been constantly dropping updates for the Xbox One and its associated apps since launch. Today is the turn of the SmartGlass second screen app, which now allows gameplay clips to be recorded directly from the mobile application. Read more...
    Gary Cutlack - Gizmodo UK
  • Samsung Is Getting Nokia's Here For Navigation Agustus 29, 2014
    However good Google Maps might be, Samsung has decided that it can offer better. Teaming up with Nokia , a beta version of Here for Android is being made available exclusively for Samsung.Read more...
    Jamie Condliffe
  • ​Nintendo Just Announced a New 3DS. It Has Another Analog Stick. Agustus 29, 2014
    It's called the New Nintendo 3DS. It's faster with bigger screens and better battery life. It also has a new analog pad called the "C-stick." Wow! This sounds great. Read more...
    Brian Ashcraft on Kotaku, shared by Brian Barrett to Gizmodo
  • These Philippe Starck Bicycle Helmets Look Too Good to Wear Agustus 29, 2014
    With their slinky curves, space-age visors and sleek polished metallic finish, you'd be forgiven for thinking that these helmets were part of the costume design for a futuristic movie. Nope, they're just Philippe Starck's bicycle helmets.Read more...
    Jamie Condliffe
  • Video: Unmanned F-16 jet dodges a live missile for the first time Agustus 29, 2014
    Boeing has successfully tested the QF-16 against live fire for the first time. The QF-16 is a a modified version of the F-16 Fighting Falcon designed to be controlled remotely by a human pilot so companies can test new weapons systems against it. It's pretty awesome to see it dodging the bullet in the skies.Read more...
    Jesus Diaz on Sploid, shared by Jesus Diaz to Gizmodo
  • Loud TV Ads Will Get Even Quieter Next Year Agustus 29, 2014
    The FCC adopted a law to keep TV commercials back in 2011 , but it's decided that it's not enough: from June 2015, there are set to be further volume reductions on loud ads.Read more...
    Jamie Condliffe
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: