Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 186,182 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • The Best of Gizmodo This Week Maret 28, 2015
    Our favorite posts on Giz this week cover everything from the surprising history of brands to the human lab rats researching nootropics on Reddit. We fucked around with some gadgets, baked a laptop in the oven, and paid a drunk guy to evaluate our web design. Then we swung a hatchet around. Enjoy!Read more...
    Meg Neal
  • What's James Bond's Darkest Secret? First Teaser Trailer For SPECTRE! Maret 27, 2015
    The first teaser trailer for the new James Bond movie, Spectre, raises more questions than it answers. What's the secret that James Bond won't share with anyone, because he won't trust anyone? And why is James Bond venturing into the shadowy world of secret organizations?Read more...
    Charlie Jane Anders
  • Meet the Guy Who Makes Apps for Ghost Hunters  Maret 27, 2015
    We don't usually think of talking to ghosts as a high-tech activity. But one guy is making a living off of ghost hunting apps, and his story from homelessness to app entrepreneur is actually pretty extraordinary. Read more...
    Sarah Zhang
  • What Makes You Block Someone?  Maret 27, 2015
    People have varying thresholds of tolerance for putting up with ignorance, dickishness, and other crap online. What does it take for you to head straight for the "Block" button on social media? Read more...
    Kate Knibbs
  • A San Francisco jury has ruled against all four claims of gender discrimination and retaliation by t Maret 27, 2015
    A San Francisco jury has ruled against all four claims of gender discrimination and retaliation by termination brought by Ellen Pao against venture capital firm Kleiner Perkins Caulfield & Byers, in what many are calling a landmark case for Silicon Valley. Pao is currently the interim CEO of Reddit. [Valleywag ]Read more...
    Alissa Walker
  • DDOS Attack Targets Popular Anti-Censorship Projects on Github Maret 27, 2015
    Github is getting hammered by a huge distributed-denial-of-service attack. Looks like it pissed off the wrong pro-censorship group: The attack is aimed at two popular Github projects, Great Fire and CN-NY Times, that help Chinese citizens get around their government's restrictive online censors to access blocked content. Read more...
    Kate Knibbs
  • Deadspin Aaron Hernandez's Fiancée Testifies, Doesn't Flip On Him | Jalopnik A Train From 1836 Could Maret 27, 2015
    Deadspin Aaron Hernandez's Fiancée Testifies, Doesn't Flip On Him | Jalopnik A Train From 1836 Could Be Buried In Brooklyn Because Of Petty Politics | Jezebel Which Sad and 'Very Famous' Actress Is Seeking Life Advice on Reddit? | Kotaku Bloodborne Monster Can't Stop Dancing | Kinja Popular Posts Read more...
    Jane-Claire Quigley
  • Freightliner SuperTruck More Than Doubles The Average Big Rig's MPG Maret 27, 2015
    After five years and $115 million of development, the Freightliner SuperTruck is Daimler's answer to a lofty challenge set by the Department Of Energy : "improve semi-truck fuel economy by at least 50 percent." This concept blows that benchmark out of the water.Read more...
    Andrew P Collins
  • "It's Not My Job to Plug Things In," and Other Nightmare IT Stories Maret 27, 2015
    We asked for the worst stories you had about working in IT. You rose to the challenge and then some. We may need to wipe and reboot our brains to recover from these.Read more...
    Kaila Hale-Stern
  • How Far Samsung's Galaxy S Phones Have Come, in One GIF Maret 27, 2015
    The evolution of any smartphone is a long, drawn-out process. But when you cram it all down into a four-second GIF, the results are pretty mesmerizing. Read more...
    Darren Orf
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: