Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 183,593 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Holy Shit, This Weight Loss Supplement Has Prozac In It Maret 1, 2015
    The FDA just issued a warning not to use the weight-loss supplement Oxy ELITE Pro Super Thermogenic — because it contains fluoxetine, also known as Prozac. Not a drug humans should be taking unaware, and one that can cause serious side effects, including suicidal thoughts and seizures.Read more...
    Cheryl Eddy
  • These Tiny Satellites Just Left The International Space Station Maret 1, 2015
    A pair of nanosatellites were deployed by the NanoRacks Launcher on the end of the Japanese robotic arm of the International Space Station on Friday. The tiny CubeSats are loaded with tools to observe the planet.Read more...
    Mika McKinnon
  • Tinder Plus Will Launch On Monday Maret 1, 2015
     Tinder Plus, the dating app’s first step into the wonderful world of freemium monetization, will launch on Monday for $9.99, according to sources familiar with the matter. Tinder Plus includes at least one highly requested feature and a few others that are meant to add broader functionality to the service, which essentially boils down the usual online datin […]
    Jordan Crook
  • A Quantum Computer Isn't Nearly As Glamorous As It Sounds Februari 28, 2015
    You'd think quantum computers exist in heavily-guarded labs, with many men in white suits manning control stations filled with unfathomable screens and charts. Actually, they exist in a small cupboard in England's West Country. Read more...
    Chris Mills
  • You Can't Burn Yourself With This Teapot Februari 28, 2015
    Someone at OSHA probably has a terrifying stat about the number of workplace injuries caused by teapots. But if everyone rushes out and buys this gorgeous glass hot beverage receptacle, we can do something about this critical national issue. Read more...
    Chris Mills
  • The U.S. Doesn't Like It When China Wants To Build Encryption Backdoors Februari 28, 2015
    The NSA and U.S. tech giants have come to blows over government backdoors in encryption products lately, with the government arguing that backdoors are vital to national security, and the likes of Yahoo claiming it will make encryption pointless. Well, it looks the party line on backdoors changes pretty sharpish when China is involved. Read more...
    Chris Mills
  • An Incredibly Touching Leonard Nimoy Tribute From The ISS Februari 28, 2015
    Since Leonard Nimoy passed away yesterday, tributes have been pouring in from around the web . But this one, posted without comment from NASA astronaut Terry Virts aboard the ISS, is probably the most touching. LLAP. Read more...
    Chris Mills
  • Adam Savage's Replica Hedge Maze From The Shining Is Scarily Accurate Februari 28, 2015
    When Mythbusters' Adam Savage isn't, uh, busting myths, he spends his time crafting amazing replicas of movie props, among other hobbies. This time around it's the hedge maze from Stanley Kubrick's The Shining, prompted by Savage's disappointment in what should have been the "official" version.Read more...
    Logan Booker
  • These R/C Cars Drift So Much Better Than You Ever Will Februari 28, 2015
    Drifting R/C cars isn't a completely new pasttime, but there's still something magical about watching a trio of R/C cars go flying off a jump — sideways. It's everything you ever wasted your childhood trying to achieve, but done by grown-ups with far more skill. Read more...
    Chris Mills
  • Insane Crowd Funded Nissan Car Holds BBQ, Karaoke Machine, And Drone Februari 28, 2015
    Japanese automakers have been shoving all sorts of devices into vehicles, especially kei cars, for years now. We've seen many a wacky concept come out of design studios, and a surprising number of them have actually made it into production. Well, Nissan may have just taken it to a whole 'nother level with their new "Ultimate Smart BBQ Vehicle. […]
    Kat Callahan
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d blogger menyukai ini: