Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 148,829 hits

Tweet weet me


  • AGUSTIAN: UNTUK MENGETAHU SERVICE RESMI LENOVO SEBAIKNYA MELIHAT DI WEBSITE LENOVO.BANYAK SEKARANG YANG NGAKU-NGAKU SERVICE RESMI PADAHAL BUKAN
  • Kuda lumping: Kebetulan nemu blog ini. Pengalaman ane beli produk lenovo memang ada aja kendalanya. Beli netbook lenovo s30 DOS klu ngga salah serinya ane udah lupa
  • fastnet: numpang share gan buat yang ingin berlangganan internet unlimited tnpa kuota Fastnet / First media bisa kunjungi blog ane http://daftarfirstmediajkt.b

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Uber, SnapCar And Others Won’t Be Able To Use Geolocation In France April 24, 2014
     Thomas Thévenoud had an impossible job — he was the French deputy in charge of finding an agreement between urban transportation startups and taxi unions in France. He just announced his report to those companies, and it will become a law in the coming weeks. But some of the 30 points are highly controversial. For example, Uber, Chauffeur-Privé, LeCab and o […]
    Romain Dillet
  • The FDA Is Coming For Your E-Cigs April 24, 2014
    Gather ye e-cigarettes while ye may. According to a report from The New York Times, the FDA is preparing to announce "sweeping new rules" to regulate the sale of e-cigs, cigars, gels, and pipes. Tomorrow, the agency will unveil a "hundreds-of-pages-long" blueprint for the regulations—a long-delayed attempt to gain control over a booming i […]
    Kelsey Campbell-Dollaghan
  • Daft Punk + Kanye + Otomo = the Best Thing You'll Watch Tonight April 24, 2014
    You know what makes Daft Punk's "Better, Stronger, Faster" even better? Mashing it up with Kanye's "Stronger." And you know what Akira makes even better? Everything.Read more...
    Andrew Tarantola
  • Alligator fat can be made into biodiesel (and, yes, they have a lot of fat). April 24, 2014
    Alligator fat can be made into biodiesel (and, yes, they have a lot of fat). Extreme cavers descend into the dark and dangerous depths of Earth's deepest cave. And we tour the original, long-lost SeaWorld that never was. It's time for the week's Landscape Reads! Read more...
    Sarah Zhang
  • Dad saves a kid from getting hit by becoming faster than a superhero April 24, 2014
    Old man strength. The ability to fix anything broken inside the house. The impeccable sense of direction. The never ending wallet. Dads are basically real life superheroes. Especially this dad, who probably activated the secret powerful dad mode God code you get when you become a father that made him instantly realize the trajectory the Little Tike car was h […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Bug trapped upside down does hypnotic workout forever April 24, 2014
    Is this bug a workout warrior who's doing some insane six legged bench press? Or is he a dumb little critter who think he's walking normally and doesn't realize he's trapped upside down? Whatever he's doing, it's hypnotic. And it goes on forever. And ever. And ever. Like three hours forever.Read more...
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Dang, people don't notice the homeless even when they're family members April 24, 2014
    To most people living in cities around the world, the homeless have essentially become invisible. They blend into the streets, they're background noise, they're just a part of the fabric of a city like buildings and street lights and crosswalks. Only... they're human. Just like us. To prove how invisible the homeless are to normal decent folks […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Pop an Ambien and watch happy Bob Ross happily washing his happy brush April 24, 2014
    I can watch Bob Ross forever. Back in college, I used to watch his program—The Joy of Painting—on late cable TV because he triggered my autonomous sensory meridian response like crazy. I'd get goosebumps and my blood pressure would drop. Here's that son of a gun washing his brush again and again and again.Read more...
    Jesus Diaz on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • tUnE-yArDs - Water Fountain April 24, 2014
    In a perfect world, you'd get an extended cut of this new tUnE-yArDs video, and watch it after you'd eaten a bunch of psychoactive drugs. This is what you get when kids who were raised on Pee-wee Herman grow up and become artists. And it's no accident. Read more...
    Leslie Horn
  • How to Make a Drill-Powered Pepper Grinder April 23, 2014
    If you've ever cooked pepper steak, you know the feeling of your forearms cramping up after what seems like hours of twisting. Wouldn't it be wonderful if there were just a machine that did all the hard work? Lucky for you, there is, and it's probably in your garage. That is, if you still have film canisters lying around for some reason. Read […]
    Adam Clark Estes
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: