Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 166,885 hits

Tweet weet me


  • ochansan: :D thanks buat 1000%-nya... semoga cepet dapat laptop pengganti yang lebih ciamik...
  • debrian: ijin share aja, kalo ane pake y400 3000 dual core dah hampir 7 tahun, masih jalan lancar meskipun dah 4x jatoh, yang rusak dvd, baterry... yang laen o
  • widhi: Saya percaya 1000% thread bro irsan gunawan, saya mengalami kerusakan overheat dan Hdd yang bad sector. Baru 8 bulan sy pakai dr beli baru tapi udah a

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Short animation: The meaning of life, explained by third graders Oktober 1, 2014
    A trio of 9 year olds and a 6 year old helped Prince Ea come up with this lovely stop motion animation video that uses their illustrations to answer the meaning of life. Obviously, the third graders had some help in answering that unanswerable question but their illustrations are so cute and their speech is so adorable enough that it'll motivate anyone. […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • YC’s Altman Thinks Reddit’s Community Ownership Experiment Could Be A Model Oktober 1, 2014
     The thought of using crypto-currencies to back shares of a company first crossed Y Combinator head Sam Altman’s mind about two years ago. “It was an idle thought that popped into my head,” he said. “It was not until Reddit reached out to me about fundraising that I thought about it again.” So when he decided to lead Reddit’s $50 million Series B… Read More […]
    Kim-Mai Cutler
  • Hidden camera in bra reveals how many people check out a woman's body Oktober 1, 2014
    It's an obvious stunt. Nestle Fitness outfitted a woman with a bra camera to show just how many people sneak a glance throughout the day. Spoiler! It's a lot of random eyeballs. Why did they do this? Nestle Fitness says: to remind women around the world to check their breasts regularly to help prevent breast cancer.Read more...
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Did you miss our real-time coverage of Microsoft's Windows 10 reveal? Oktober 1, 2014
    Did you miss our real-time coverage of Microsoft's Windows 10 reveal? You can now watch all 40 minutes of the presentation yourself in this video. [YouTube via The Verge]Read more...
    Sean Hollister
  • Murakami turned a Pharrell music video into an anime-style video game Oktober 1, 2014
    Here's the official music video for Pharrell Williams' latest single "It Girl". It's a visual trip that combines lovely anime and nostalgia inducing 8-bit video games with the always colorful imagination of artist Takashi Murakami. It's not so much a music video as it is moving art.Read more...
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • The Concise, Complex Art Of A Successful Creative Brief Oktober 1, 2014
    Before the creative project there is: the brief. It's a concise communication nugget developed between a client and an artist, or an architect, or a designer, that clearly lays out the mission for the task at hand. Briefly is a short doc that explores the complexity of this short form through the perspective of six big name professionals. Read more...
    Jordan Kushins
  • This is probably the most fun you can have jumping on a seesaw September 30, 2014
    I think we should re-visit the playgrounds of our childhood to see how much fun we can have now. Because if it's anything like these guys from the Streaks Show, it looks like it'll be an insane amount of fun. I mean, they used a seesaw to basically jump flip out of the world of physics and gravity and momentum.Read more...
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Charring A Whisky Barrel Transforms It Into A Portal To Hell September 30, 2014
    Scotland might be the spiritual home of whisky, but Japan is perfecting its own unique take on the liquor. At Nikka's Yoichi distillery in Hokkaido, watching a barrel get charred—for flavor!—looks a hell of lot like the living flames of satan's demons are being unleashed from within those wooden staves. Read more...
    Jordan Kushins
  • The Producer Behind the Year's Best Rap Tracks Makes His Own Music, Too September 30, 2014
    It's hard to find good, quality You Time when you're collaborating with Kanye West, Rick Ross, and Pusha-T (not to mention Azealia Banks, Action Bronson, and many, many others). But after a couple of busy years, 28-year-old Scottish DJ Hudson Mohawke has finally put out a new EP.Read more...
    Kelsey Campbell-Dollaghan
  • Naturally, the funniest lightbulb ad ever stars Jeff fucking Goldblum September 30, 2014
    Kudos to General Electric for hiring actor Jeff Goldblum and directors Tim and Eric to make this hilarious commercial to promote their new LED lightbulbs. I'm a fan of Philips' LEDs but, after this, I will be checking GE again. Because I'm that easy to convince and it's Jeff fucking Goldblum, ok?Read more...
    Jesus Diaz on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: