Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

About these ads

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 148,027 hits

Tweet weet me


  • AGUSTIAN: UNTUK MENGETAHU SERVICE RESMI LENOVO SEBAIKNYA MELIHAT DI WEBSITE LENOVO.BANYAK SEKARANG YANG NGAKU-NGAKU SERVICE RESMI PADAHAL BUKAN
  • Kuda lumping: Kebetulan nemu blog ini. Pengalaman ane beli produk lenovo memang ada aja kendalanya. Beli netbook lenovo s30 DOS klu ngga salah serinya ane udah lupa
  • fastnet: numpang share gan buat yang ingin berlangganan internet unlimited tnpa kuota Fastnet / First media bisa kunjungi blog ane http://daftarfirstmediajkt.b

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • This Google App Lets You Control Your Computer From Your Phone April 17, 2014
    Remote desktops are nothing new, but Google has now released a slick app that makes the process a pleasure rather than wildly frustrating. The new software will let you control your Mac or PC from any Android device.Read more...
    Jamie Condliffe
  • Bloomberg: iOS 8 Will Have Shazam's Song Identification Baked In April 17, 2014
    Can't name that tune? No worry: Bloomberg is reporting that Apple is partnering with Shazam to embed song identification software right into its forthcoming iOS 8.Read more...
    Jamie Condliffe
  • This drone footage showing the aftermath of a fire is so heartbreaking April 17, 2014
    A fire in Valparaíso, Chile has destroyed more than 2,500 homes, left 11,000 people homeless and killed at least 15 people. It's an unfathomable tragedy that has destroyed an entire community. This drone footage from Skyfilms attempts to show the extent of the damage caused by the fire's wrath. It looks like a set of an apocalyptic movie, only it […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Careful, This 8-Bit Pop Anthem Is Ear-Splittingly Addictive April 17, 2014
    Oh man, I totally have no idea what is going on but I do not want it to stop. "Ryusei Girl", the latest single from Megu & Patron's upcoming mini album, will have you tapping your toes and hankering for some nostalgic Asteroids action, even if you can't figure out what's being said.Read more...
    Andrew Tarantola
  • Science explains why babies are so darn cute April 17, 2014
    What makes adult sized humans go gaga and coo coo and ooh ooh when they see a little baby? Their adorable cuteness! But are babies really that cute to make people forget how to speak? They are! And it's scientifically proven. ASAP Science says we love round faces, big eyes, protruding cheeks, big forehead and a round body. Yep, baby features. Anytime yo […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • The Small Town Utopian Ideal at the Heart of Hot Fuzz April 17, 2014
    There's something seriously wrong in Sandford—but you wouldn't know it just by looking around. The Gloucester haven has won Village of the Year for who knows how long. It's a model of British country living—but beneath the picturesque facade is something far more sinister.Read more...
    Jordan Kushins
  • Map shows which country has the most sex and which has the longest sex April 16, 2014
    I'm proud to be an American where at least I know... we bone the most. At least according to this map which measures the frequency of sex and duration of sex by country. We don't have the longest sex though, that honor goes to Australia. Those down under have sessions that last for a 'marathon' time of a little over 4 minutes.Read more... […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Gay Jeans Reveal Rainbow Threads With Every Wash And Wear April 16, 2014
    You may think you know a pair of pants when you buy 'em, but denim's true character isn't revealed until your trou are well-loved, worn-in, and sudsed up a few times. Rather than just fade out like most pairs on the market—booooring—Betabrand's new Gay Jeans (yup) have a technicolor surprise hiding underneath the regular indigo.Read more. […]
    Jordan Kushins
  • This is what America's most famous pit--the Grand Canyon--looks like from the International Space St April 16, 2014
    This is what America's most famous pit—the Grand Canyon—looks like from the International Space Station. A winding craggy oasis in the middle of the desert. [NASA]Read more...
    Adam Clark Estes
  • Safer Kitchen Knives Inspired By the Tools in Your Workshop April 16, 2014
    If you think back to the last time you cut yourself using something sharp, it was probably in the kitchen, not your workshop. Given how much more time we all spend in the kitchen, it makes sense that the risk of injury would be higher. So it also makes sense that someone would design a set of kitchen knives that are safer, easier, and more comfortable to use […]
    Andrew Liszewski
Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: