Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 200,036 hits

Tweet weet me

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • AT&T Thinks Shitty Internet For Poor Families Will Help Its Merger  Juli 8, 2015
    AT&T is trying to acquire DirecTV , a deal worth some $67 billion that would create a soul-sucking leviathan telecoms company. The deed is all but done, and just awaiting FCC approval — something AT&T is hoping to help along by (temporarily) offering (shitty) internet to low-income families.Read more...
    Chris Mills
  • You Can Now Stream Showtime—Sans Cable—For $11 a Month Juli 8, 2015
    The era of à la carte TV may finally be here—ready or not . Today, you can officially stream Showtime over the internet, without a cable subscription, for $11 a month. You can get it through Apple TV, iPhone, iPad, iPod, on a Roku, via Hulu, or through Sony’s PlayStation Vue —another cord-cutting service. Read more...
    Sean Hollister
  • The Biggest Danger From This Year's Historic Wildfire Season Juli 8, 2015
    Wildfires are tearing across Alaska and western Canada at a record-breaking rate this summer . But stands of blackened trees and cross-continental plumes of smoke are only the most visible signs of damage from the 300 or more fires currently raging. The biggest concern may be what’s happening below ground.Read more...
    Maddie Stone
  • Tidak Berjudul Juli 8, 2015
    Read more...
    Gizmodo Staff
  • An Artful Reminder That Surveillance Is Becoming Second Nature  Juli 8, 2015
    From far enough away, this installation by the Czech artist Jakub Geltner almost looks like a flock of seagulls preening at the end of a jetty. Almost.Read more...
    Kelsey Campbell-Dollaghan
  • iOS 9 Preview: Well This Was Long-Overdue  Juli 8, 2015
    This year’s update to Apple’s mobile operating system isn’t a blockbuster release full of controversial design; in fact, the biggest iOS update of the year, Apple Music, is already out . But that doesn’t mean you should write iOS 9 off just yet. Read more...
    Chris Mills
  • ClipMine Improves Videos With Crowdsourced Tagging And Annotations Juli 7, 2015
     So this happens to pretty often: I pull up an online video that I want to watch, only to be taken aback when I realize that it’s 10 or 20 or 30 minutes long. It’s particularly frustrating when there’s just one section or just one quote that I’m looking for. I end up skipping around trying to find that one bit — not exactly a great experience. A new startup […]
    Anthony Ha
  • Pewdiepie Responds To Haters, Kills It Juli 7, 2015
    This is Felix Kjellberg, giving us some major real talk about his success—and it’s wonderful.Read more...
    Patricia Hernandez on Kotaku, shared by Alissa Walker to Gizmodo
  • Linux Creator Linus Torvalds Laughs at the AI Apocalypse Juli 7, 2015
    Over the past several months, many of the world’s most famous scientists and engineers — including Stephen Hawking — have said that one of the biggest threats to humanity is an artificial superintelligence. But Linus Torvalds, the irascible creator of open source operating system Linux, says their fears are idiotic.Read more...
    Annalee Newitz
  • The Latest Google Algorithm Creates Video Based On a Few Still Images Juli 7, 2015
    Google’s engineers can do some pretty incredible things with the consumer technology it has developed—from “dreaming” neural networks based on computer vision to an algorithm that can create video from Street View images.Read more...
    Kelsey Campbell-Dollaghan
Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: