Ochansan’s Weblog

Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang

Posted on: Juni 15, 2009

Deuh.. very upset sekali… hari ini, pas sampai dirumah, acara TV cuma ada TVRI, SmsTv, Family Channel, Swara, Qtv, dan promo channel. Tidak ada siaran tv lain.
Karena g berlangganan Firstmedia, so contact ke First Media Contact Center di 021-2559-6000… setelah tunggu sekitar 5 menit.. (duh.. lama’an nunggu-nya)
akhirnya ada juga yang handle, Heru, (kl gak salah inget)….
G tanya kan perihal siaran – siaran gratis tersebut, kemudian sang CS, menjelaskan bahwa mulai hari ini, 15 Juni 2009, siaran tersebut dihilangkan…
Waaakkk!!!… setau g, gak ada informasi soal ini… knapa tiba-tiba lansung dihilangkan siaranya.. memang hanya siaran lokal, tapi apakah tidak lebih baik, ada informasi sebelumnya…. sehingga bisa siapkan antenna konvensional lagi atau langganan siaran tv lain….
Kemudian dengan nada 1/2 upset (maaf), saya tanya bagaimana cara untuk mendapatkan paket siaran2x tersebut…
Ternyata siaran – siaran tersebut di komersialkan menjadi 25rb / bln…
duh.. padahal itukan siaran ‘free to air’, masa kaga bisa dapet sih….. lagian selama ini kan g dah jadi pelanggan setia-nya fastnet…
Selain itu, ada juga paket 33 dan 66 dengan harga 99rb dan 145rb… yang bikin jengkel-nya lagi… ternyata harus dengan decoder-nya.. yang mana harga decoder itu 250rb!!!… damn…damn.. knapa gak di gratisin or dipinjemin aja sih !!!…
Kalo pas lagi nawarin produk… tiap hari bisa nelpon2x… tawarin home ini lah..home itu lah.. giliran mo apus fitur or minta bayaran atas siaran gratis.. kaga ada tuh contact……..

5 Tanggapan to "Layanan Siaran Free Firstmedia Hilang"

Pantesan pulang2 kok cuma bisa nonton gebyar keroncong di TVRI… wah wah…

hehehe.. sama donk.. nonton kerocong jg…

:D ooo..gitu toh…ceritanya….

iya nih,rese banget.gw padahal dlu langganan karena ada sisi lebih free to air ketimbang 3g yang cuma internet doank.kecewa.firstmedia udah jadi pelit dan gak asik lagi.

sekarang juga banyak yg ilang nih basic channelsnya, macem Star World, AXN, AFC, NatGeo, E!. tadinya gue kalo pndah rumah mo tetep pake First Media. tapi kalo seenaknya ngilangin channel kayak gini ya ogahlah.

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Juni 2009
S S R K J S M
« Mar   Jul »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Blog Stats

  • 227,931 hits

Tweet weet me


  • Rizky Muhammad: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny
  • Rizky: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny
  • Rizky: emg itu mas kelemahan netbook (kecil) lenovo, punya saya juga gitu batrenya jelek, dulu beli pas pameran di Java Mall harga 2,9jt.. itu IC di batreny

RSS RSSMix.com Mix ID 3217006

  • Watch a Magnet Inside a Sock Break Open a Safe in Seconds Februari 6, 2016
    Safes and locks and other security measures of that nature? They’re all eventually doomed because they’re designed to open. It’s just a matter of how long it takes. With the help of rare earth magnets, it takes just seconds. Here is Mr. Locksmith demonstrating how a rare earth magnet can exploit the nickel piece in this Sentry Electronic Safe to get it open […]
    Casey Chan on Sploid, shared by Casey Chan to Gizmodo
  • Why Are America’s Traffic Deaths Rising So Fast? Februari 6, 2016
    The NHTSA released the alarming traffic fatality figures for the first nine months of 2015, and it wasn’t good—traffic fatalities increased over 2014's figures by 9.3 percent. Why did it shoot up so fast?Read more...
    Justin Westbrook on Jalopnik, shared by Cheryl Eddy to Gizmodo
  • Someday, Suturing a Wound Will Involve Lasers  Februari 5, 2016
    A certain medical dye will stick together when hit by a laser, effectively suturing a wound without the need for staples or traditional sutures. But the dye will only penetrate as deep as the light does, so this method only works on superficial wounds. The solution is a biological wave guide to direct the light deeper into the wound.Read more...
    Esther Inglis-Arkell
  • What Time Is North Korea's Missile Launch? Februari 5, 2016
    Reports Reuters:Read more...
    Jordan Sargent on Gawker, shared by Mario Aguilar to Gizmodo
  • Women in BioPharma Would Please Like No More Parties With Models Hired as 'Eye Candy' Februari 5, 2016
    Two women in the biopharma world have written an open letter to their field, asking execs please not to work with companies that use scantily-clad models to liven up their cocktail parties. “We can’t believe it’s 2016 and we have to spend our time writing this letter,” it begins. Read more...
    Kelly Faircloth on Jezebel, shared by Cheryl Eddy to Gizmodo
  • Turn a Broken 1986 Macintosh Plus Into an Amusing Trash Can Februari 5, 2016
    Here’s a great way to enrage the Apple fans in your life whom put all of the company’s creations on a pedestal. Imgur user hahabird converted the shell from a classic 1986 Macintosh Plus into a garbage can, complete with a spring-loaded screen flap.Read more...
    Andrew Liszewski
  • The British Are Coming (For Google and Facebook Data on American Servers) Februari 5, 2016
    The US and UK are currently holding secret meetings with the hopes of making it easier for police and spy agencies to access emails and other electronic data held by private companies on both sides of the Atlantic, the Washington Post reports.Read more...
    Matt Novak
  • Apple Confirms That If You Mess With Your Home Button It Will Brick Your Phone Februari 5, 2016
    Earlier today the Guardian reported on mounting “fury” over a mysterious “Error 53” appearing on iPhones repaired by unauthorized repair providers. The report includes a quote from an unnamed “specialist” journalist (whatever the hell that is) who claimed that Error 53 will “will kill your iPhone.”Read more...
    Alex Cranz
  • Revolut Gets More Funding For Its Mobile Foreign Exchange Service Februari 5, 2016
     British startup Revolut just closed its seed round. After announcing having raised $2.3 million this Summer, the company has added a couple of new investors. In total, the company has raised $4.8 million (£3.2 million) from Index Ventures, Balderton Capital, Seedcamp and Point Nine, Venrex and business angels. Read More
    Romain Dillet
  • Scientists Explain the Physics of the Perfect Pancakes Februari 5, 2016
    Have you ever wondered why your pancakes sometimes have ugly craters, or a weird ring around their edges? A new analysis of pancake recipes could help you exploit physics to make the perfect pancake — and possibly one day save your sight. Read more...
    Esther Inglis-Arkell
Ikuti

Kirimkan setiap pos baru ke Kotak Masuk Anda.

%d blogger menyukai ini: